De originele keuken opstelling was tegen de gangmuur en was daardoor zo klein dat er geen plek was om een afwasmachine of grote koelkast in te integreren. Hierdoor hadden we een extra koelkast in de garage staan en en een afwasmachine in de bijkeuken. Ook behoorden culinaire hoogstandjes niet echt tot de mogelijkheden gezien de oude elektrische platen fornuis en de oven die een uur opwarm tijd nodig had.
De nieuwe keuken is daarom aan de overzijde geplaatst wat tot gevolg had dat alle leidingen omgelegd moesten worden. In Frankrijk hebben ze geen kruipruimte dus moest de vloer opengebroken worden om de afvoer aan de andere kant te maken.
Ook hebben we de gangmuur ingekort zodat er meer ruimte ontstond voor een tafel. In de vorige opstelling was keuken zo smal dat als er aan twee kanten iemand aan tafel zat je eigenlijk niet meer bij het aanrecht kon komen.
Het heeft heel veel voeten in de aarde gehad maar we zijn trots op het resultaat!
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin