Op de eerste twee foto's zie je hoe de woonkamer er oorspronkelijk uitzag. Vervolgens de verbeteringen die we in de twee jaar erop hebben gerealiseerd. Allereerst zijn de eetkamertafel en stoelen vervangen en ook is de inrichting omgedraaid waarbij de eethoek bij de openslaande deuren kwam en de zithoek onder de twee ramen.
In het jaar erop hebben we een nieuwe zithoek aangeschaft en een stenen achterwand achter de kachel gemaakt. Tot slot het nieuwe wandmeubel met televisie waar je op deze foto's nog niet het huidige grote flatscreen ziet.
Na al deze veranderingen voelen wij ons hier helemaal thuis!
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin
huisindegard slideshow in de tuin