tiny_house
Het Tiny house is wat groter dan je van een tiny house zou verwachten, maar daar krijg je dan ook wat meer luxe voor terug zoals een volwaardige keuken met separate eettafel voor 4 personen en ook een volwaardige badkamer met een grote regendouche en een dubbele wastafel.
Indien je de slaapvliering niet mee rekent is er ongeveer 35M2 leefruimte in het Tiny house.
De bank is vlug om te toveren tot een volwaardig en comfortabel twee persoons bed van 1.60m bij 2.00m

De vliering heeft een hoogte variërend van 1.50m tot 1.20 en heeft twee individuele bedden (2.00m) die bedoeld zijn voor kinderen en of lenige volwassenen.

Omdat het tiny house goed geïsoleerd is en onder de bomen verscholen ligt is de temperatuur, zelfs in een hete zomer, heel erg aangenaam.

In het voor en najaar staat er een Pelletkachel ter beschikking voor verwarming.
De onderstaande foto's zijn met een slechte kamera gemaakt en waren niet bedoeld om nu en hier afgebeeld te worden. Maar om toch alvast een indruk te geven van de ruimtes zijn, in afwachting van goede foto's die in het voorjaar van 2021 gemaakt zullen worden, toch deze impressies opgenomen.
Inmiddels is de keuken compleet, de banken in de woonkamer zijn vervangen en de wasmachine in de badkamer is geplaatst.
tiny_house
De gezellige woonkamer heeft een lekkere bank die snel is om te zetten in een riant 2 persoons bed (op de foto's nog twee kleine slaapbanken). Naast twee dubbele ramen (met horren) is een dubbele open slaande deur naar het terras onder de overkapping.
tiny_house
tiny_house
tiny_house
Vanuit de woonkamer kun je naar de badkamer of keuken
De ruime keuken heeft moderne kastjes, een 3 pits inductie fornuis, een combie oven met hete lucht en magnetron en een wit aanrechtblad. (Nog niet geplaatst op de foto)
tiny_house
De moderne badkamer heeft een grote regendouche, toilet en dubbele wastafel. De wasmachine die nog niet op de foto staat is links van de dubbele wastafel gesitueerd.
tiny_house
tiny_house
tiny_house