Restaurants: Auberge Aigaliers te Aigaliers

huisindegard
huisindegard
Auberge Aigaliers is een heel klein restaurant in het gehucht Aigaliers met slechts enkele tafels binnen en de meeste buiten onder het bladerdak; reserveren dus want steeds meer weten dit unieke plekje met uitmuntende keuken te vinden. Een hele leuke ambiance met een artistiek tintje. Geen overdadige kaart maar voldoende om het ieder naar de zin te maken. Geopend in het voor en naseizoen van woensdagmiddag tot en met zondag avond. In het hoogseizoen elke dag behalve maandag middag.
huisindegard
Middag menu €15 voor twee gangen met koffie zonder wijn. A la carte dien je te rekenen voor voorafjes rond de €10 en hoofdgerecht rond de €16. Er is 1 menu op de kaart voor €22 een aanrader met voldoende keuze! Dit jaar (2011) heeft het ons hart wederom geraakt en behoort tot onze favoriten.
Niet alleen voor als je s' avonds in de buurt bent want het is zeker de moeite waard om hier naar toe te rijden (15 min vanuit het huis) en hier eens neer te vallen en vanaf het hoge terras de zon te zien ondergaan, zoals je op de foto hierboven kunt zien.
adres:
Centre Village d'Aigaliers
Sous le clocher
30700 Aigaliers
tel 0466226572
huisindegard
huisindegard