Restaurant Atelier de Marie te Alès
> De Gard >Restaurants> Atelier de Marie te Alès 

L'Atelier de Marie

Dit goed lopende moderne restaurant maakte vroeger deel uit van een keten “au Bureau” en is medio 2015 door de bediening overgenomen. Het ligt langs de Gardon op de hoogte van het fontein in de Gardon. De kaart en kwaliteit is nagenoeg gelijk gebleven en zeker een bezoekje waard. Het heeft nu binnen een meer lichte en vroeg Amerikaanse uitstraling gekregen. Je zult in de zomer natuurlijk buiten onder een van de vele parasols zitten. Verder vind je op de kaart pizza's, salades (een feest), super hamburgers en vlees gerechten. De desserts en met name ijscoupes zijn overweldigend en moet je een keer geprobeerd hebben.

De lokale bevolking komt hier ook heel regelmatig en begint dat met een van de cocktails waar ze zo bekend om staan. Ook tijdens de middag kun je hier een menu voor ongeveer 16 euro krijgen. Zeker op maandagmorgen als er markt in Alès is, is dit restaurant een aanrader. Dit restaurant is het hele jaar door zowel in de middag als avond open. Binnen is het ook erg leuk aangekleed en laten de vele flatscreens je exotische plaatsen en gebeurtenissen zien. Gezien de hoeveelheid zon speelt het zich natuurlijk voornamelijk buiten op het terras af, in het weekend life muziek en verder redelijk moderne muziek op de achtergrond. Een waternevel zorgt regelmatig voor verkoeling als het weer eens een hele warme dag is. Voor de volledige kaart kun je op de Facebook page van L’Atelier de Marie kijken
Link: L’Atelier de Marie

De andere restaurants waar wij regelmatig komen en goede ervaring mee hebben in de buurt van ons vakantiehuis kunt u vinden onder "restaurants"