Restaurant Jardin de Cevenol te Alès
> De Gard >Restaurants> Jardin de Cevenol te Alès 

Le Jardin Cévenol

Le Jardin Cévenol is een super gezellig maar vooral ook erg lekkere saladerie in het centrum van Alés. Het aantal salades en omeletten op de kaart is onuitputtelijk met vis, vlees ommelet of vegetarisch en natuurlijk ook warm of koud.

In 2000 zijn ze verhuis van en klein, uitsluitend binnen tafels, naar een veel grotere gelegenheid met veel plekjes op zowel terras als binnen. In de meeste gidsen kun je dit restaurant dan ook op een van de eerste zo niet eerste plek vinden en dat is echt niet voor niets! Het is altijd vol reserveren een must of anders pas om een uur of 13:00 langskomen om te lunchen.

De bediening is vlot terwijl het meestal afgeladen vol is. Wij eten er met zijn tweeen incl 1/2 liter wijn en een kopje koffie voor onder de €35! Vele lokale bewoners en werkenden eten hier tussen de middag en reserveren een plekje. Zelfs als je hier meerdere dagen achter elkaar neerstrijkt gaat het niet vervelen!
Link: Le Jardin Cévenol

Link: Le Cristal

De andere restaurants waar wij regelmatig komen en goede ervaring mee hebben in de buurt van ons vakantiehuis kunt u vinden onder "restaurants"