Restaurant La petite Echoppe te Vézénobres
> De Gard >Restaurants> La petite Echoppe te Vézénobres 

La P'tite Échoppe

Vezenobres is een bezoek meer dan waard maar als je dit pannenkoeken restaurant hebt ontdekt weet ik zeker dat je hier regelmatig te vinden bent! Heerlijke crepes op Bretonse manier, hartig of zoet. De Hartige pannenkoeken zijn op basis van boekweit en de zoete pannenkoeken zijn zoals je van de franse crepes kunt verwachten.

Wij zijn echt gevallen voor de aardige eigenaren die dit restaurant uit hobby en passie uitvoeren. Hij heeft een groot deel van zijn leven zijn mobile crêperie gerunt en nu hij van zijn pensioen geniet maakt hij de crepes puur voor zijn plezier om een ieder te kunnen laten proeven hoe crepes ook kunnen smaken.

Je kunt het restaurant het beste vinden als je vanaf de provinciale weg links van het plein de weg parallel aan de provinciale weg neemt en dan na 200m rechts stijl naar boven rijdt tot aan de parkeerplaatsen boven maar vlak onder het dorp. Daar is een lange trap naar boven (hele klim) die langs de VVV leid. Als je boven op het pleintje midden in het dorp komt ga je naar links. Je vind La Petite Échoppe dan na 100m aan je rechter hand.

je kunt deze crêperie ook vinden op facebook via onderstaande link
Link: La P'tite Échoppe

De andere restaurants waar wij regelmatig komen en goede ervaring mee hebben in de buurt van ons vakantiehuis kunt u vinden onder "restaurants"