Restaurant Le Saint Maurice
> De Gard >Restaurants> Le St Maurice 

Le Saint Maurice

In dit restaurant strijken we graag en vaak neer omdat het erg gezellig is, goede prijs prestatie en natuurlijk ook omdat het op nog geen 2,5km van ons huis ligt. Onder de reusachtige platanen is het goed toeven in de schaduw. Als je een electrische auto hebt kun je die tegenover het restaurant met een snellader opladen.

Le Sainr Maurice bestaat uit een cafe (links) en rechts het restaurant wat door een familie wordt gerund. Erg gezellig restaurant zowel in zomer als je buiten onder de platanen zit of in de winter in de voormalige schuur waar de oude stenen gewelven perfect zijn afgewerkt en aan de wanden schilderijen van schilders in de buurt. We hebben hier leren tussen de middag te eten, klokke 12, wie zegt er dat de Fransen geen mensen van de klok zijn? strijken de werkers uit de wijde omgeving hier neer op het terras voor de plat du jour. Er is elke dag een ander twee gangen menu met 1/4 lieter wijn voor ongeveer 14,50. Ook van de redelijk gevulde menukaart kun je voor een goede prijs zeker wel iets lekkers vinden.
In het hoogseizoen is er elke donderdag avond life muziek op het terras. Volg ze op facebook (zie link) om geinformeerd te worden over deze life muziek avonden en andere speciale avonden.

In de avond worden ook pizza's geserveerd of kun je ze telefonisch bestellen en meenemen. Of strijk neer in het cafe (meest linkse ingang) en wacht tot je pizza's klaar zijn met een heerlijk koud biertje in de hand in deze gezellige dorps kroeg. Reserveren is een must
Facebook link: Le Saint Maurice

De andere restaurants waar wij regelmatig komen en goede ervaring mee hebben in de buurt van ons vakantiehuis kunt u vinden onder "restaurants"