De tuin

Link slideshow de tuin
Een overzicht van de grote tuin van het speelhoekje voor de wat kleinere kinderen via het zwembad en de oprijlaan naar het gazon en tafeltennis tafel. Onze nieuwe aanwinst, de boomgaard achter het huis, is nog niet in deze slide show verwerkt. Hopelijk zal dit snel gerealiseerd worden als ook de werkzaamheden op en rond deze boomgaard afgerond zijn. Tot dat moment is het natuurlijk wel beschikbaar om van de vruchten te snoepen zoals kersen in mei, abrikozen en pruimen in juni/juli en tot slot vijgen en walnoten in september.

Vanuit de Lucht

Link slideshow "vanuit de lucht"
We vliegen in deze slideshow eerst naar het huis toe zodat je het huis goed vanuit de lucht kunt zien. Vervolgens vanuit de lucht het dorpje wat we later vanuit de straatjes nog eens zullen bekijken. Daarna gaan we eerst rond het huis te beginnen bij de weg langs het huis. Vervolgens enkele plekjes rond het dorp en dan gaan we door de smalle straten van het dorp. Dan de plek die tijdens een wandeling altijd bezoek op 10 minuten lopen van het huis . Je waant je hier op het dak van de wereld!
Tot slot vliegen we we weer weg van het huis waarbij je steeds uitzicht op het huis hebt wat steeds kleiner wordt.

De directe omgeving

Link slideshow: "de omgeving" Een overzicht van de grote tuin van het speelhoekje voor de wat kleinere kinderen via het zwembad en de oprijlaan naar het gazon en tafeltennis tafel. Onze nieuwe aanwinst, de boomgaard achter het huis, is nog niet in deze slide show verwerkt. Hopelijk zal dit snel gerealiseerd worden als ook de werkzaamheden op en rond deze boomgaard afgerond zijn. Tot dat moment is het natuurlijk wel beschikbaar om van de vruchten te snoepen zoals kersen in mei, abrikozen en pruimen in juni/juli en tot slot vijgen en walnoten in september.