huisindegard
Het huis heeft naast een grote woonkamer en 2 grote slaapkamers een keuken en een bijkeuken. Vanaf het voorjaar zul je echter de meeste tijd in de buitenkamer, het prieeltje, doorbrengen. Op de plaatjes hieronder vind je afbeeldingen van elke ruimte met een kleine beschrijving. De pijlen geven de plaats en richting hoe ze gemaakt zijn. Op het tabblad "algemene gegevens" staat alle zaken nog eens netjes op een rijtje.
Er is geen airco nodig omdat het huis erg goed is geïsoleerd. Wel dien je de luiken en deuren gedurende het heetste gedeelte van de dag dicht te houden.
  Woonkamer
  huisindegard
  huisindegard
  De gezellige woonkamer heeft een ruime zithoek met 2 stoelen en een riante hoekbank. In het witte meubel hiertegenover bevinden zich boeken, spelletjes DVD's aan de ene kant en glazen en borden aan de andere kant. Hier tussen staan de radio, DVD speler en een reusachtig HD flatscreen (op de foto staat nog de vorige TV afgebeeld). De Astra satelliet geeft alle Nederlandse zenders in HD kwaliteit door. De ronde eethoek tafel is uittrekbaar zodat er 6 tot 8 personen aan kunnen eten. In de zomer zul je echter altijd buiten eten in de buitenkamer.
  huisindegard
  huisindegard
  huisindegard
  huisindegard
  Buitenkamer
  huisindegard
  huisindegard
  huisindegard
  Hier zul je in van het vroege voorjaar tot het late najaar de meeste tijd doorbrengen, de buitenkamer of prieeltje. De uitschuifbare tafel bied in uitgeschoven toestand aan zeker 8 personen voldoende ruimte voor spelletjes. Heerlijk in de schaduw, altijd een beetje wind en prachtig uitzicht op de tuin het zwembad en de omgeving. Omdat je vanuit de tuin en het huis over de hele omgeving uit kijkt kun je tijdens het eten genieten van de natuur; ik kan je verzekeren dat de avonden als vanzelf erg lang worden als je na de barbecue nog wat houtblokjes op het vuur gooit. Ouders met kinderen kunnen vanuit deze buitenkamer de kinderen in het zwembad goed in de gaten houden.
  huisindegard
  Slaapkamer 1
  Deze zeer grote slaapkamer van 17m2 noemen we ook wel de blauwe kamer, hier staat een twee persoons boxspring, 2.10 m lang en met een heerlijke topping. Het raam heeft een hor en voor de winterdagen is er een elektrische kachel.
  Tegen de muur staat een bank die ook tot twee persoons bed omgetoverd kan worden. Indien U echter met meer dan 4 personen in het huis wilt slapen raden we aan om gebruik te maken van de tweepersoons slaapbank in de woonkamer.
  De extra slaapplaats(en) is meer bedoeld voor kleine kinderen die nog niet op een eigen kamer kunnen of durven.
  Voor de allerkleinsten is er een opklap ledikant die in elke kamer pas.
  huisindegard
  huisindegard
  Slaapkamer 2
  De groene slaapkamer is ook ruim maar iets kleiner dan de blauwe kamer. Naast de twee enkele bedden staat hier een bureau en een kast die de ene kant geschikt is voor hang kleding en de andere kant planken heeft. Ook dit raam heeft een hor.
  huisindegard
  huisindegard
  Badkamer
  huisindegard
  De badkamer heeft naast het toilet een douche en een badkamer meubel.
  Voor de verwarming in het najaar en het voorjaar is er zowel een elektrische radiator als ook een hetelucht ventilator.
  De douche is voorzien van een thermostaat kraan en klapdeur.
  Het badkamer raam is voorzien van een hor.
  huisindegard
  Keuken
  huisindegard
  huisindegard
  De designkeuken, die in het voorjaar van 2012 geplaatst is, heeft natuurlijk alle gebruikelijke apparaten, zoals inductie kookplaten, heteluchtoven, magnetron, afwasmachine en een koelkast. Verder vind je er ook een expresse machine, maar er is ook een Senseo beschikbaar voor wie liever padjes gebruikt. De Senseo wordt niet veel gebruikt en staat in de bijkeuken tezamen met andere apparatuur die niet veel gebruikt worden zoals b.v. broodmachine, broodrooster mixer etc etc.
  huisindegard
  huisindegard
  Bijkeuken
  huisindegard
  In de bijkeuken staan naast de wasmachine en een tweede afwasmachine verschillende kasten en een aanrecht. Het aanrecht en de kastjes eronder zijn voornamelijk voor de schoonmaak spullen.

  In kast aan de linker kant zijn vele elektrische keuken apparatuur geplaatst die je niet veel gebruikt zoals broodrooster, mixer, broodmachine en frituurpan.
  Verder kun je in de kast karaffen met koel elementen (om b.v. een wit wijntje wat langer koel te houden) eerste hulp artikelen en tot slot vuilniszakken en dergelijke.

  Tot slot kun je in de bijkeuken ook de strijkplak , strijkijzer, stofzuiger en schoonmaak apparaten vinden.