Een heerlijk huis aan de rand van een dorpje bijna aan de top van de zuid helling, uitkijkend over de wijngaarden met in de verte heuvels bedekt door bossen en een nabijgelegen dorp.
Het huis is van alle gemakken voorzien zoals was machine, afwasmachine, HD TV met alle Nederlandse zenders, WIFI etc etc. De volledige opsomming kun je vinden onder algemene gegevens.
Het huis is ruim van opzet en heeft naast een riante woonkamer, bijkeuken, keuken een zeer grote zomer kamer (foto rechts boven) waar ook de barbecue is gesitueerd. Onder interieur kun je alle vertrekken bekijken incl de 6 slaapplaatsen. Om een goede indruk van de tuin en omgeving te krijgen zijn er een drietal slide-shows beschikbaar waarvan één van de tuin de tweede van de omgeving rond het huis en tot slot één vanuit de lucht. Met name de lucht foto's geven een goed beeld van de ligging van het huis aan de rand van het dorp en het uitzicht op de bergen in de omgeving.

Doordat U direct van de eigenaar huurt zijn de kosten relatief laag vanaf €650 in het voorseizoen tot €1400 in het hoogseizoen voor dit vakantiehuis met privé zwembad en omheinde tuin van 1500m2. Onder "beschikbaarheid en kosten" kun je per week de huidige beschikbaarheid zien en de hieraan gerelateerde kosten. De huur wordt via een contract, waarin de rechten en plichten van verhuurder en huurder staan vermeld, geregeld. Indien U wilt reserveren of de voorwaarden die in het contract genoemd staan eens rustig wilt doorlezen kunt U de desbetreffende gegevens onder "reserveren" vinden.

Mocht je ons huis liever willen huren via Belvilla is dat ook mogelijk.

Tot slot is er ook een serie slide-shows over de historie van de afgelopen 12 jaar van ons huis. Alle verbouwingen en aanpassingen beginnend met het plaatsen van het zwembad tot en met de keuken en tuin.
ons vakantiehuis in de Gard
ons vakantiehuis in de Gard
ons vakantiehuis in de Gard
ons vakantiehuis in de Gard
ons vakantiehuis in de Gard
ons vakantiehuis in de Gard