Ons vakantie "huis-in-de-Gard":

De Villa is weer beschikbaar vanaf 30 April 2022.
Profiteer tot 31/12/2021 van de vroegboek korting!

Een heerlijk huis aan de rand van een dorpje bijna aan de top van de zuid helling, uitkijkend over de wijngaarden met in de verte heuvels bedekt door bossen en een nabijgelegen dorp.

Een perfecte locatie met een groot privé zwembad (zie in de tuin) en alle overige ingrediënten in en om het huis voor een top vakantie! Door elk jaar een aantal weken ons vakantiehuis te verhuren kunnen we elk jaar weer iets toevoegen zoals het poolhouse, een reusachtig flatscreen TV, WIFI en speeltoestellen waar ook onze kleinkinderen dankbaar gebruik van maken. Interesse? kijk dan snel onder beschikbaarheid en kosten of de Villa nog vrij is. Wil je de beschikbaarheid en kosten van de Villa inclusief het Tiny house weten klik dan hier. Voor reserveren of contact opnemen met de eigenaar kun je onder Reserveren & Contact alles vinden.

Het huis is van alle gemakken voorzien zoals wasmachine, afwasmachine, smart HD TV met alle Nederlandse zenders, WIFI etc etc. De volledige opsomming kun je vinden onder algemene gegevens.
Het huis is ruim van opzet en heeft naast een riante woonkamer, bijkeuken, keuken een zeer grote zomer kamer waar ook de barbecue is gesitueerd. Onder interieur kun je alle vertrekken bekijken incl de 6 slaapplaatsen. Om een goede indruk van de tuin en omgeving te krijgen zijn er een drietal slide-shows beschikbaar waarvan één van de tuin de tweede van de omgeving rond het huis en tot slot één vanuit de lucht. Met name de lucht foto's geven een goed beeld van de ligging van het huis aan de rand van het dorp en het uitzicht op de bergen in de omgeving.

Doordat U direct van de eigenaar huurt zijn de kosten relatief laag vanaf €835 in het voorseizoen tot €1450 in het hoogseizoen voor dit vakantiehuis met privé zwembad en omheinde tuin van 1500m2. Onder "beschikbaarheid en kosten" kun je per week de huidige beschikbaarheid zien en de hieraan gerelateerde kosten. De huur wordt via een contract, waarin de rechten en plichten van verhuurder en huurder staan vermeld, geregeld. Indien U wilt reserveren of de voorwaarden die in het contract genoemd staan eens rustig wilt doorlezen kunt U de desbetreffende gegevens onder "reserveren" vinden.

Mocht je liever onze vakantie villa met of zonder Tiny house willen boeken via een agentschap, per 1/9/2020 is dat ook mogelijk bij Villa.
  • Vakantie Villa met riant Zwembad en tuin
  • Oprijlaan van de vakantie Villa
  • Uitzicht vanuit het zwembad
  • De tuinkamer gezien vanuit de tuin
  • Het zwembad gezien vanuit de tuinkamer
  • Riant zwembad met ligstoelen en poulhouse met buitendouche