Onze Tiny Home "huis-in-de-Gard":

Ons Tiny house is eind van voorjaar 2022 gereed en de eerste verhuur is mogelijk vanaf medio April 2022. De actuele foto's van het huis en tuin zullen in het voorjaar 2022 gemaakt en geplaatst worden.
Zoek je een verrassend vakantie verblijf, dan is onze luxe Tiny House zeker het overwegen waard. Deze moderne Tiny House ligt verscholen onder de fruitbomen en doet kwa grootte echt zijn naam eer aan, maar is zeker van alle gemakken voorzien zoals van WIFI tot flatsceen TV met Chrome-cast en van Hot Tub tot barbecue zodat je hier zeker een fijne en leuke vakantie zult hebben.

Natuurlijk beschikt het Tiny House over een goede en moderne badkamer inclusief een ruime regendouche, dubbele wastafel en zelfs een wasmachine ontbreekt niet. Ook de keuken is voor een Tiny Home ruim van opzet met een 3 pits inductie fornuis, koelkast, combi oven en eetkamer tafel voor 4 personen.

De gezellige woonkamer (4x5m) is van alle gemakken voorzien, hoekbank, flatscreen HD TV met chrome-cast functionaliteit. Er zijn 4 slaapplaatsen in de Tiny House, 2 op de comfortabele tweepersoons slaapbank in de woonkamer en twee enkele bedden op de vliering. De Vliering (4x2,5M) die je via een stijle trap bereikt heeft een hoogte variërend van 1,5 tot 1m en dus wat minder geschikt voor ouderen.

De Tiny House staat op zijn een eigen grote omheinde tuin van 900m2 met fruitbomen. Achter het huis, bij de tuiningang kun je je auto in de tuin parkeren. Aan de voorzijde van de Tiny House kun je genieten van het uitzicht of gebruik maken van een grote picknick tafel, barbecue, ligstoelen maar ook een grote 6 persoons Hot Tub. In de zomer kun je er lekker afkoelen met een glaasje wijn in je hand en genieten van het uitzicht.
In het voor- en najaar kun je de hot-tub lekker verwarmen met de houtkachel zodat je het seizoen heerlijk kunt oprekken. De omgeving met zijn 250km gemarkeerde wandelpaden lenen zich met name in het voorjaar en najaar voor lange wandelingen en dan lekker in je warme hut-tub je spieren laten ontspannen en genieten van de zonsondergang!

De volledige opsomming van alle mogelijkheden kun je vinden onder algemene gegevens. Onder interieur krijg je een indruk van de tiny house zijn mogelijkheden.

Doordat U direct van de eigenaar huurt zijn de kosten relatief laag vanaf €680 in het voorseizoen tot €795 in het hoogseizoen voor deze Tiny House. Onder "beschikbaarheid en kosten" kun je per week de huidige beschikbaarheid zien en de hieraan gerelateerde kosten. Indien je je vakantie in zowel de Villa als het Tiny house wilt doorbrengen kijk dan hier.
De huur wordt via een contract, waarin de rechten en plichten van verhuurder en huurder staan vermeld, geregeld. Indien U wilt reserveren of de voorwaarden die in het contract genoemd staan eens rustig wilt doorlezen kunt U de desbetreffende gegevens onder "reserveren" vinden.

Om een goede indruk van de tuin en omgeving te krijgen zijn er een drietal slide-shows beschikbaar waarvan één van de tuin de tweede van de omgeving rond het huis en tot slot één vanuit de lucht. Met name de lucht foto's geven een goed beeld van de ligging van de Villa en Tiny Home aan de rand van het dorp en het uitzicht op de bergen in de omgeving.

Onze Tiny House is niet via Villa te boeken uitsluitend inclusief onze villa.
  • Tiny house in het voorjaar verscholen tussen de bloesem bomen
  • Achter het tiny house kun je de toegaangspoort en parkeerplaats op eigen terrein zien
  • Groot omheind grondstuk van 900m2
  • Het grondstuk ligt 3m boven de privé weg en naastgelegen huizen
  • In de zomer ligt het tiny house verscholen onder de bladeren van de fruitbomen
  • De voorzijde van het tiny house met een heerlijk terras