Atractie parken in de Gard
> Wat is er te doen in de Gard > Attractie Parken 
10km ten westen van Alès
Klimbos en/of water pret park

Forest park

Voor degene die het leuk vinden om in bomen te klimmen, afdalingen te maken langs lange kabelbanen etc is dit een van de mogelijkheden in de Cévennes.

Forest Parc is gelegen in een 3 hectaren bos welke helemaal voor dit doel geprepareerd is. Het heeft 10 parcoursen in de bomen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. In totaal zijn er meer dan 110 verschillende dingen te doen.

Het park is geopend: 1 April tot 31 Oktober op Woensdag, Zaterdag, Zondag en officiële feestdagen. July en Augustus elke dag van 9 tot 19:00 (laatste start om 17:00)

Link naar de website van het park: Forest Parc adres: Forest Parc chemin Puech Majou 30140 BAGARD telefoon: 04 66 25 89 77 Link: Forest Park

7km ten noorden van Barjac
Klimbos

Indy Parc

Op ongeveer een half uur rijden ten noorden van Alès ligt het "Indy Parc".
Dit park wat zich misschien het beste laat typeren als survival park en is meer geschikt voor de wat oudere kinderen.
Touwbanen draften etc etc.

Link: Indy Parc

23km ten noorden van Alès
Klimbos

Parc Aventure Le Grand Bois
Voor degene die het leuk vinden om in bomen te klimmen, afdalingen te maken langs een 300m lange kabelbaan etc is dit een van de mogelijkheden in de Cévennes. Dit park is geschkt voor kinderen en volwassenen en van mei to september geopend. Let op de openingsdagen en tijden verschillen door het seizoen.

Link: Le Grand Bois

5km ten westen van Uzès
Kinder waterparadijs

La Bouscarasse

Waterpark voor kinderen tot 10 jaar. Glijbanen, watervallen water banen te kust en te keur. Het park ligt op de weg van Uzès naar Alès op 8km van Uzès. Naast alle waterattracties is er ook animatie en muziek.

Je kunt dit park vinden onder "La Bouscarasse" op deze Google Maps kaart

Link: La Bouscarasse