Een kijkje in het huis en tuin met groot privé zwembad
> Ons Huis > Een kijkje in en rond het huis 

Een kijkje in en rond het huis


Plattegrond van het huis


Heerlijke luierbank
De wwonkamer vanuit de bank gezien
De gezellige woonkamer heeft een ruime zithoek met 2 stoelen en een riante hoekbank. In het witte meubel hiertegenover bevinden zich boeken, spelletjes DVD's aan de ene kant en glazen en borden aan de andere kant. Hier tussen staan de radio, DVD speler en een reusachtig HD flatscreen (op de foto staat nog de vorige TV afgebeeld). Via een snelle internetverbinding zijn de Nederlandse zenders in HD kwaliteit te ontvangen. De ronde eethoek tafel is uittrekbaar zodat er 6 tot 8 personen aan kunnen eten. In de zomer zul je echter altijd buiten eten in de buitenkamer.
De zithoek bij avond
Een kijkje in het prieeltje vanuit de eethoek

de kachel voor koude winterdagen
wandmeubel met flatscreen TV


Eethoek vanuit de haard/
Uitzicht over de wijnvelden
Hier zul je in van het vroege voorjaar tot het late najaar de meeste tijd doorbrengen, de buitenkamer of prieeltje. De uitschuifbare tafel bied in uitgeschoven toestand aan zeker 8 personen voldoende ruimte voor spelletjes. Heerlijk in de schaduw, altijd een beetje wind en prachtig uitzicht op de tuin het zwembad en de omgeving. Omdat je vanuit de tuin en het huis over de hele omgeving uit kijkt kun je tijdens het eten genieten van de natuur; ik kan je verzekeren dat de avonden als vanzelf erg lang worden als je na de barbecue nog wat houtblokjes op het vuur gooit. Ouders met kinderen kunnen vanuit deze buitenkamer de kinderen in het zwembad goed in de gaten houden.
De haard/BBQ
Prieeltje vanuit het zwembad gezienDeze zeer grote slaapkamer van 17m2 noemen we ook wel de blauwe kamer, hier staat een twee persoons boxspring, 2.10 m lang en met een heerlijke zachte topper. Het raam heeft een hor en voor de winterdagen is er een elektrische kachel. Tegen de muur staat een bank die ook tot twee persoons bed omgetoverd kan worden. Indien U echter met meer dan 4 personen in het huis wilt slapen raden we aan om gebruik te maken van de slaapbank in de woonkamer. De extra slaapplaats(en) is meer bedoeld voor kleine kinderen die nog niet op een eigen kamer kunnen of durven. Voor de allerkleinsten is er een opklap ledikant die in elke kamer pas.
De blauwe kamer met 2 enkele en 1 tweepersoonsbed
Het tweepersoonbed is 2m10 lang
De tweede slaapkamer noemen we de groene kamer, deze is ook ruim maar iets kleiner dan de blauwe kamer. Naast de twee enkele bedden een kast die de ene kant geschikt is voor hang kleding en de andere kant planken heeft. Ook dit raam heeft een hor.
De groene kamer met twee 2m lange eenpersoons bedden.
bij elk bed voldoende oplaadpunten


Lichte open keuken met 6 zitplaatsen
Inductie fornuis en afzuigkap
De designkeuken, die in het voorjaar van 2012 geplaatst is, heeft natuurlijk alle gebruikelijke apparaten, zoals inductie kookplaten, heteluchtoven, magnetron, afwasmachine en een koelkast. Verder vind je er ook een cupjes koffie machine (Dolce Gusto Cups), een Senseo (pads) en traditionele koffiezetapparaat beschikbaar. De koffie apperatuur die niet gebruikt is/wordt staat in de bijkeuken tezamen met andere apparatuur die ook niet veel gebruikt worden zoals b.v. broodmachine, broodrooster mixer etc etc.
4 zitplaatsen met uitbreiding tot 6
vanuit de keuken kijken we naar de gang

De appar van de keuken gesitueerde bijkeuken heeft nog een aanrecht met dubbele spoelbak en de wasmachine. Tot slot kun je in de bijkeuken ook de strijkplak , strijkijzer, stofzuiger en schoonmaak spullen en apparaten vinden.
De bijkeuken met wasmachine

De badkamer heeft naast het toilet een douche en een badkamer meubel. Voor de verwarming in het najaar en het voorjaar is er zowel een elektrische radiator als ook een hetelucht ventilator. De douche is voorzien van een thermostaat kraan en klapdeur. Het badkamer raam is voorzien van een hor.
Ruime badkamer met douche
badkamer meubel met twee wastafels